Mousse de fetge de pollastre
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Mousse
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr de fetges de pollastre
- 40 gr de creme fraiche (pot substituir-se per nata)
- 1 ceba mitjana
- 125 gr de mantega
- 30 ml de brandy (conyac)
- Sal – pebre
8 racions
Elaboració
Posar la "creme fraiche" en un bol i amb la ajuda d’una batedora de barnilles muntar-la lleugerament i reservar-la a la nevera.
Pelar i picar molt finament la ceba. Posar una paella a foc mig i fondre 1/3 de la mantega (deixar la resta de la mantega fora de la nevera per que estigui ben toveta). Afegir la ceba tallada i sofregir-la uns 10 minuts a foc lent remenant de tant en tant.
Incorporar els fetges de pollastre a la paella. Salpebrar i sofregir a foc lent 10 minuts més junt amb la ceba. Flamejar amb el brandy. Apartar del foc i deixar refredar.
Posar en el vas de la batedora els fetgets, la ceba, els sucs de la cocció i la resta de la mantega. Triturar fins a aconseguir una barreja suau i homogènia. Afegir la creme fraiche reservada i tornar a batre uns segons per incorporar-la bé.
Omplir una terrina (o uns ramenquins o pots de vidre) amb la mousse de fetgets. Tapar amb film i deixar reposar en la nevera al menys una nit abans de servir-ho.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3357 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.